MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Atatürk İlkokulu

Çevre Koruma Haftası kapsamında fidan dikme

May

Ock

Okulumuz güvenli internet çalışmaları kapsamında  müdürümüz  M. Mustafa SANDIKÇIOĞLU tarafından öğretmenlerimiz,personelimize yönelik internetin güvenli kullanımı, okulumuzda yapılan siber güvenlik faaliyetleri, öğrencilerin internet ortamında kişisel bilgi güvenliklerini koruma adına dikkat etmeleri gereken kuralların anlatıldığı bir toplantı düzenlenmiştir.

Güvenli internet kullanımı için nelere dikkat edilmesi gerektiği ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin haklarımızın neler olduğu ile ilgili bilgi verildi.

Ock

Okulumuz güvenli internet çalışmaları kapsamında Mdr yardımcısı Ali Tilki tarafından öğrencilerimize yönelik internetin güvenli kullanımı, okulumuzda yapılan siber güvenlik faaliyetleri, öğrencilerin internet ortamında kişisel bilgi güvenliklerini koruma adına dikkat etmeleri gereken kuralların anlatıldığı bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ock

European Schoolnet tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla 2012 yılında uygulamaya konuldu. Bu kapsamda, okulumuzun European Schoolnet platformuna yaptığı başvuru incelenmiş,  eTwinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı "The eSafety Label Community" tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili "E-safety Bronze Label" (Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır. Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

BAŞKA OKUL MÜMKÜN

Sizi çok özleyeceğiz.

Haz

İlçede düzenlenen 6 ay boyunca kitap okunarak süren Okuyorsam Varım... Okumaya Ben De Varım... kitap okuma yarışmasında okulumuz 4A sınıfı öğrencisi Zeynep Beril USLU ilçe birincisi, 4B sınıfı öğrencisi Saffet Furkan ÇATAK ilçe ikincisi, 4A sınıfı öğrencisi Ali GİRAY ilçe üçüncüsü olup okulumuzu gururlandırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz 1. ye bisiklet, 2. ye scooter, 3. ye paten hediye ederek öğrencilerimizi tebrik etti. Kitap kurdu öğrencilerimiz ilçe de 1. 2. ve 3. oldular. Tebrik ederiz.

May

Okulumuzun  ortak olarak yer aldığı 2 ülke   6 okuldan  proje ortaklıklarıyla, Geometrik Şekillerin Öğretimi üzerine yaklaşık 3 aylık proje çalışma süreci başarıyla tamamlandı. Öğrencilerimize, Özel Eğitim Öğretmenimiz Hamza Yılmaz a okulumuz adına gösterdiği gayretten dolayı teşekkür ederiz.

• Proje Çıktılarını İncelemek için

•  Blog Sayfamız